Snitel de pui cu fulgi de porumb

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 4 Oct 2012 | 37388 vizualizari

 

In sfarsit am reusit sa fac si eu snitel de pui cu fulgi de porumb, am vazut de mult timp pe la fetele din blogosfera aceste snitele, care mi-au facut cu ochiul, insa tot timpul cand faceam snitelele uitam sa cumpar fulgii de porumb, bine ca am facut acum, ca sunt o bunatate, asa ca daca nu ati facut pana acum, ar fi cazul sa faceti :D
Modul de pregatire este acelasi ca la snitele cu pesmet.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 100 g fulgi de porumb
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu fulgi de porumb:

Se spala si se taie pieptul de pui, dupa care fiecare felie se bate cu ciocanul de snitele.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Dam fiecare felie de snitel de pui prin faina, dupa care prin ouale batute ca pentru omleta, apoi prin fulgii de porumb maruntiti.

Punem la prajit in uleiul incins, pana ce bucatile de snitel de pui se rumenesc frumos pe ambele parti.

Toate bucatile de snitel de pui  se scot pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei.

 

 

 

TIPS-URI

1

puteti pregati acest snitel de pui si fara fulgi de porumb, il preparati simplu dandu-l prin faina

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui - Becsi Szelet